Kies uw gewenste datum voor een reservering

July

MoTuWeThFrSaSu
27282930123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Free reservation space

Some reservations available

Reservations not available


Geef uw contact en autogegevens voor een reservering


Interieur behandeling
Exterieur behandeling
Beide behandelingen
Ja (Gratis bij keuze wekzaamheden: beide)

Verstuur

Missie

In 2007 zijn we gestart met ons bedrijf. Ons doel was om van een niet goed lopend bedrijf een relatief rendabel bedrijf van te maken. Maar nu hebben we een ruime hoeveelheid vaste occasions in ons systeem. Daarnaast hebben we ook particuliere klanten die online hun afspraken kunnen plannen wanneer zij maar willen, op de aangegeven mogelijkheden. Onze klanten weten dat wij al het mogelijke doen om hun vervoersmiddel te laten schijnen in de hoogste kwaliteit. Met jaren ervaring en de intentie voor prachtig resultaat,( als ons eigen bezit), kunt u zelf ondervinden wat wij bedoelen.

Niemand hoeft meer in een auto te rijden dat niet blinkt van geluk. Iedereen weet of heeft ervaren dat met de tijd een auto zijn glans kan verliezen. Door zonnestralen, regen, sneeuw en wind wordt de lak van uw auto geschuurd. Om dit natuurlijk proces tot een minimum te brengen is het verstandig om een poetsbeurt te laten doen. Hierbij zal u ook het financiële voordeel merken, voor de waarde van uw auto.

Visie

Wij als Car Cleaning Arnhem hebben de taak om auto’s te laten glanzen en met goed resultaat in het verkeer te zien. Dit bereiken we door de aanwezige technische mogelijkheden en de kwalitatief goede middelen te combineren met onze professionele krachten. In overleg met onze klanten worden hun wensen verwezenlijkt en krijgt hun auto een metamorfose. Wat leid tot een auto dat zonder krassen sprankelend rijd in alle glorie.

© 2012 Car Cleaning Arnhem | All rights reserved

website door: Beetle Brain